Comerç Just

El COMERÇ JUST o FAIR TRADE, és una forma alternativa de comerç promoguda per diverses organitzacions no governamentals i per moviments socials i polítics, (com el pacifisme i l'ecologisme) que promou una relació comercial voluntària i justa entre productors i consumidors. Pot considerar-se una versió humanista del comerç lliure.

Una vegada que comencem a tenir contacte amb els països del sud (els que alguns els diuen països en desenvolupament) i vam conèixer la seva gent, la seva cultura i el seu estat, va haver-hi un canvi de rumb en la nostra empresa, juntament amb la qualitat, va haver-hi un altre factor que se sumo amb la mateixa importància: la cooperació amb els productors.

El COMERÇ JUST o FAIR TRADE, no és un organisme oficial públic, són organitzacions privades, que no estan regulades, auditades ni controlades per l'administració, com si ocorre amb l'agricultura ecològica.
Per tant, existeixen a tot el món, moltes i diferents organitzacions de COMERÇ JUST o FAIR TRADE, amb diferents segells identificatius, així com diferents entitats de certificació, totes elles privades.

A partir del 2003, comencem la nostra col·laboració amb Nicaraocoop, que ens subministra productes de comerç just, col·laborem en la seva informatització. Des de llavors treballem també amb Native al Brasil, amb diferents països del sud-est Asiàtic.

En 2015, creem CERTUS BIO FAIR la nostra pròpia organització de COMERÇ JUST o FAIR TRADE, per a cobrir la necessitat i solucionar les dificultats que tenim enfront de la gran diversitat d'organitzacions i segells de Comerç Just. També perquè perdíem el control i no teníem la seguretat que s'apliquessin els fons correctament segons els nostres criteris.

Comprant els nostres productes certificats per CERTUS BIO FAIR, a través del codi QR de l'envàs, el consumidor sap abans de comprar, el projecte al qual destina la seva ajuda, al mateix temps hi ha tota la informació per a poder contactar en origen i verificar tot.

Al costat de la Fundació Vicente Ferrer, hem ajudat a diferents projectes benèfics. Res ens pot fer més il·lusió! Creiem que el comerç just del segle XXI ha de ser transparent al 100%, el consumidor ha de poder cridar i preguntar si això és real, no val amb penjar una foto o dir que ho fas.

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h