SUCRES I EDULCORANTS
En Paño Fruits, ens hem centrat en la comercialització de sucre de canya tradicional que coneixem, com a sacarosa, a més del Sucre de Coco i el Eritritol. Disposem de varietat de sucres:x Sucre de Canya Blanco, semiblanc, Emplafona, Moreno, Moscovado o Muscovado, etc
Més que totalment bru, té un to daurat o ambre. Els cristalls són grans i ofereix un sabor i aroma subtil, molt suau. El sucre demerara o turbinado conté algunes vitamines i minerals, com a calci, ferro, magnesi i vitamines B3, B5 i B6
Ho englobaríem en el catàleg d'edulcorants alternatius al sucre, és un polialcohol, que es presenta de manera natural en unes certes fruites. És apte per a diabètics i amb tot just calories, el eritritol s'ha convertit en una de les alternatives més populars al sucre
Molt similar a l'emplafona, aquest edulcorant s'elabora a partir de la saba de les palmeres cocoteras, cuita, evaporada i processada per a oferir una textura granulada seca, lleugerament humida, de color torrat però menys aromàtic que el sucre de canya.
OPCIONS DE PACKAGING
Tots els productes d'aquest catàleg poden ser en comercialitzats en diferents formats, des de 35g a 5kg en plàstic i paper, o a granel en formats de 10kg-*1000kg. Es pot triar tots els tipus existents d'envàs, coixinet, doy-pack, 4 soldadures etc. Per a la seva conservació utilitzem nitrogen, en el cas d'alguns deshidratats els pasteuritzem.
El sucre és un dels aliments que més energia aporta al nostre cos, sent vital per al funcionament del nostre organisme