CAFÈS I SOLUBLES

Importats directament d'una cuidada selecció de diferents orígens. Aràbigues puros d'altitud fruit de cultiu ecològic, torrats de manera natural i artesana i processaments amb la tecnologia més actual, per a fer arribar al consumidor un excel·lent cafè.

CAFÈ EN GRA

Aràbigues puros d'altitud, excepte un origen, que és un excel·lent cafè robusta africà. Fruit de cultiu ecològic, torrats de manera natural i artesana i processaments amb la tecnologia més actual, per a fer arribar al consumidor un excel·lent cafè amb tota la seva aroma i sabor.

LLET EN POLS

La llet en Pols de Paño Fruits, aquesta composta 100% per llet deshidratada. El seu consum contribueix en gran manera al desenvolupament muscular a causa del seu alt contingut en proteïnes. Té una alta quantitat de calci, fa que sigui un aliment recomanat per al desenvolupament dels ossos.

CAFÈ LIOFILITZAT

Produït a partir dels millors grans de cafè Aràbiga ecològics, mitjançant moderns processos de liofilització, obtenim un cafè instantani ple d'aroma i el sabor. Amb només una o dues cullerades de cafè per tassa, aconseguiràs el sabor intens del millor cafè.

OPCIONS DE PACKAGING

Tots els productes d'aquest catàleg poden ser en comercialitzats en diferents formats, des de 35g a 5kg en plàstic i paper, o a granel en formats de 10kg-*1000kg. Es pot triar tots els tipus existents d'envàs, coixinet, doy-pack, 4 soldadures etc. Per a la seva conservació utilitzem nitrogen, en el cas d'alguns deshidratats els pasteuritzem.

Els grans d'aràbiga, tenen més sucre i un major nombre de lípids, el que produeix una produeix una tassa elegant, dolça i equilibrada amb una rica aroma.

TOTS ELS PRODUCTES

FRUTOS SECOS Y DESHIDRATADOS

FRUITA SECA I DESHIDRATATS

SEMILLAS Y LEGUMBRES

LLAVORS I LLEGUMS

AZÚCARES Y EDULCORANTES

SUCRES I EDULCORANTS

CAFÉS Y SOLUBLES

CAFÈS I SOLUBLES

CREMAS DE FRUTOS SECOS Y SEMILLAS

CREMES DE FRUITA SECA I LLAVORS

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h