CREMES DE FRUITA SECA I LLAVORS

Les cremes de fruita seca 100% de Paño Fruits, són el toc perfecte per a les receptes més saludables. Aptes per a dietes veganes i vegetarianes. Sense afegits, estan compostes només per la fruita seca o llavor que les compon. Tot el sabor sense renunciar a res.

CREMA DE CACAUET

Les proteïnes que contenen els cacauets són riques en arginina, més fins i tot que alguns dels aliments com la carn de vedella. L'aminoàcid arginina intervé en la producció de l'hormona de creixement i en el manteniment i la reparació del sistema immunitari.

CREMA D'AVELLANA

Els nutrients de les avellanes ajuden a combatre i prevenir malalties relacionades amb el sistema cardiovascular, immunològic i digestiu. A més, són molt útils per a la cura de la pell i cabell, ja que aquests permeten mantenir-los reparats i hidratats.

CREMA DE TAHÍN

El tahín o pasta de sèsam, és un aliment ric en greix i de gran aportació calòrica, per la qual cosa es recomana consumir-ho amb moderació. Així i tot, aporta grans beneficis a l'organisme i és més saludable i més fàcil d'assimilar que la mantega o altres salses o cremes.

OPCIONS DE PACKAGING

Totes les cremes estan disponibles en formats de 250 g, 500 g, 1 kg i gran format. Envasat amb l'última tecnologia perquè arribi al consumidor amb la màxima frescor.

Les cremes de fruita seca són imprescindibles de la dieta mediterrània. Contenen el necessari per a mantenir una dieta sana.

TOTS ELS PRODUCTES

FRUTOS SECOS Y DESHIDRATADOS

FRUITA SECA I DESHIDRATATS

SEMILLAS Y LEGUMBRES

LLAVORS I LLEGUMS

AZÚCARES Y EDULCORANTES

SUCRES I EDULCORANTS

CAFÉS Y SOLUBLES

CAFÈS I SOLUBLES

CREMAS DE FRUTOS SECOS Y SEMILLAS

CREMES DE FRUITA SECA I LLAVORS

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h