FRUITA SECA I DESHIDRATATS

En Paño Fruits tenim una àmplia experiència en la producció, elaboració i envasament de fruita seca i deshidratats. Seleccionem acuradament la matèria primera i orígens. Comptem amb Avellana DOP Reus, Ametlla, Festucs, Anacards, etc

AMETLLES

Aquesta fruita seca no sols és conegut pel seu valor nutricional i ric sabor, sinó que a més brinda molts beneficis a la salut de qui ho consumeix; prevenint així algunes malalties. Té un valor nutricional molt alt, per la qual cosa el seu consum és molt recomanable per a l'organisme.

AVELLANES

Les avellanes són una fruita seca, molt nutritiu gràcies al contingut de proteïnes, lípids i fibra que posseeixen. A més, aquestes són riques en vitamines com la vitamina E, A, B3 i C i també en minerals com el potassi, calci, magnesi, sodi, seleni, iode, zinc i ferro.

NOUS

Les nous es caracteritzen per l'alt contingut en Omega-3 que posseeixen, un àcid gras essencial que, tal com bé indica la paraula, és essencial per al bon funcionament de l'organisme i que, a més, hem d'ingerir perquè no el podem produir.

OPCIONS DE PACKAGING

Tots els productes d'aquest catàleg poden ser en comercialitzats en diferents formats, des de 35g a 5kg en plàstic i paper, o a granel en formats de 10kg-*1000kg. Es pot triar tots els tipus existents d'envàs, coixinet, dono-pack, 4 soldadures etc. Per a la seva conservació utilitzem nitrogen, en el cas d'alguns deshidratats els pasteuritzem.

La fruita seca són aliments molt energètics, rics en greixos i proteïnes, així com en oligoelements, perfectes per a una dieta saludable.

TOTS ELS PRODUCTES

FRUTOS SECOS Y DESHIDRATADOS

FRUITA SECA I DESHIDRATATS

SEMILLAS Y LEGUMBRES

LLAVORS I LLEGUMS

AZÚCARES Y EDULCORANTES

SUCRES I EDULCORANTS

CAFÉS Y SOLUBLES

CAFÈS I SOLUBLES

CREMAS DE FRUTOS SECOS Y SEMILLAS

CREMES DE FRUITA SECA I LLAVORS

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h